Tekstiler

Tekstiler kan være svære at spotte - så tag dig tid til at kigge efter dem!

Da jeg tog billederne af tekstilerne, sneg der sig en lille tråd ind på en af billederne, men jeg synes alligevel, I skulle se de supergode tekstiler.

Lækre tekstiler er dyre og klæder ethvert hjem. Duge, sengetøj, børnesengetøj, tæpper, gardiner, pudebetræk, metervarer – genbrugsbutikkerne har alle slags. Når jeg kigger, kigger jeg typisk efter farver, mønstre, materialer og mærkevarer. Der skal kigges godt efter her, men jagten giver pote.

Tekstilafdelingen er den glemte afdeling, og derfor er der ofte en god handel at gøre. Alle mærker lige fra Georg Jensen til Sjödahl og mange andre. Når jeg finder kunststof, går jeg typisk udenom, med mindre det er et helt fantastisk mønster fra 70’erne, som passer ind i hjemmet.

Det kan betale sig at have en lille note i telefonen, der indeholder målene på dit sengetøj, dit spisebord og andre borde. Når du så står i butikken, kan du altid se, om tingene passer i dit hjem. Hvis du går rigtig til den, er det også lækkert med et målebånd i tasken. Her er virkelig en god handel at gøre, hvis man er forberedt og har tid til at dykke ned i bunkerne.

Lige nu er det sommer, så det er relevant med en stak strandhåndklæder og nogle tæpper, der godt må bruges ude i haven eller til en festival. Genbrugstekstiler kan sagtens blive yndlingsfund, som du beholder i mange år frem. Vi ses måske i tekstilafdelingen.