Om En verden af genbrug

Velkommen til Bente Mikkelsen Pahus’ blog om genbrug. Bente er selv en slags samler, en der nyder smukke ting på små budgetter. Med et øje for indretning og for godt design tager hun dig med på tur i genbrugslandskabet. Hvor er den gode handel, og hvordan kan nogle få ting fundet i genbrug ændre dit hjem? Bente har også en passion for gammelt og nyt. For den fundne ting, der fortæller en historie, og for en global miljøbevidsthed i at genbruge.

Gennem bloggen kan du også følge livet i genbrugsforretninger rundt om i landet.

Bente er leder af Mission Afrika Genbrug. Mission Afrika Genbrug har 70 butikker, med over 2000 frivillige. I Mission Afrika Genbrug har vi fokus på at være gode kræmmere, der tilbyder en god handel. Vi synes, alle vores butikker er smadderhyggelige, og DET ER OS, DER ELSKER GENBRUG.

 

Fakta om Mission Afrika

Mission Afrika er en folkekirkelig missionsorganisation, der arbejder sammen med afrikanske kirker og organisationer i Nigeria, Cameroun, Sierra Leone, Centralafrikanske Republik og Mali. Derudover samarbejder organisationen med medievirksomheden SAT-7, der sender kristent tv til hele Mellemøsten og Nordafrika. Mission Afrika har flere end 2.500 frivillige tilknyttet, der dels er engageret i forskellige Mission Afrika-projekter, dels støtter op med frivilligt arbejde i 72 genbrugsbutikker. Mission Afrika blev stiftet i 1911 under navnet Dansk Forenet Sudan Mission (Sudanmissionen). Læs mere på missionafrika.dk.