Lær en ven at strikke, sy eller bygge med lego.

Brug sommeren til at lære fra dig med hjælp fra genbrugsbutikken.

Jeg bliver altid overrasket over hvor meget håndarbejds-udstyr, der er at finde i vores butikker. Det er noget man skal kigge lidt grundigere efter. Ofte i et hjørne af butikken. Her på billedet i Rødding butikken har vi nu forsøgt os med at sætte det helt frem i butikken.

Fornyelig begyndte jeg selv at strikke igen efter mange års pause. Jeg er med på, at både garn og pinde er blevet så meget bedre i de 20 år jeg ikke har strikket, men kig alligevel rundt i butikkerne efter top billige tilbud på udstyr.

Mission Afrika har sine rødder i håndarbejde. Hundredvis af kvinder begyndte trofast at strikke og hækle ting til Afrika. Ud fra disse håndarbejdsfællesskaber – også kaldet kredse, fandt Mission Afrika støtte og mange af kredsene startede deres egne genbrugsbutikker.

Giv det videre – Det er sjovt, at håndarbejde på den måde opbygger et socialt fællesskab, der er med til give til andre. Håndarbejds-udstyr er også en super god gave til børn i alderen 7 år og opefter – Det er især sjovt hvis giveren også selv vil hjælpe med at igangsætte håndarbejds-aktiviteter.

Lad året 2018 være det år, hvor vi alle sammen giver glæde ved håndarbejde videre – lær en ven at strikke, hækle eller brodere i år. Genbrugsbutikkerne er fyldt med både håndarbejde, stoffer, linned, legetøj, lego og andre sjove ting der kan igangsætte læring både med børn og voksne.