Genbrug til børn i hjertet af Århus

Børneforældre er storforbrugere af genbrug, fordi det giver mening at genbruge fremfor at købe nyt.

Børnedrømme hedder vores butik i Århus C. Butikken er fyldt med tøj, ting og sager til børn. Her kan man købe alt hvad der behøves til børn fra 0 – 7 år. Måske skulle vi sælge en barselspakke, med alt hvad der skal bruges lige efter fødslen, eller et kit til dagplejemoren med 10 ekstra sparkedragter.

Kan man det? Åbne en ”alt til børn genbrugsforretning”? Vi faktisk har mange dejlige kunder som synes at en børnebutik er et fantastisk koncept, og som jævnligt gør storindkøb. I Børnedrømme arbejdes der med drømmen om at gøre livet lidt nemmere og billigere for forældre, den befolkningsgruppe som har mest travlt. Genbrug giver mening her, for børn slider tøj på en helt anden måde end voksne, og bruger derfor mere tøj. Vores frivillige sorterer med hård hånd, så varerne er de bedste og reneste.

Som noget særligt har Børnedrømme en maskot. Det er Musen MAG, der dagligt glæder sig over de lækre varer. Musen MAG er ret vild med kvaliteten af det tøj der kommer ind, og over mængden. Der kommer dagligt masser af nye forsyninger også af mærkevare børnetøj.

I børnedrømme har vi brug for flere frivillige. Måske vil du være med? Kig ind hvis du er i området. Vi har brug for mange slags frivillige til mange forskellige sjove opgaver. Ring på 86725050 og hør nærmere.

Børnedrømmes Facebookside findes her – Børnedrømme Facebook