Lær en ven at strikke, sy eller bygge med lego.

Lær en ven at strikke, sy eller bygge med lego.

Brug sommeren til at lære fra dig med hjælp fra genbrugsbutikken.

bente,  

Jeg bliver altid overrasket over hvor meget håndarbejds-udstyr, der er at finde i vores butikker. Det er noget man skal kigge lidt grundigere efter. Ofte i et hjørne af butikken. Her på billedet i Rødding butikken har vi nu forsøgt os med at sætte det helt frem i butikken.

Fornyelig begyndte jeg selv at strikke igen efter mange års pause. Jeg er med på, at både garn og pinde er blevet så meget bedre i de 20 år jeg ikke har strikket, men kig alligevel rundt i butikkerne efter top billige tilbud på udstyr.

Mission Afrika har sine rødder i håndarbejde. Hundredvis af kvinder begyndte trofast at strikke og hækle ting til Afrika. Ud fra disse håndarbejdsfællesskaber – også kaldet kredse, fandt Mission Afrika støtte og mange af kredsene startede deres egne genbrugsbutikker.

Giv det videre – Det er sjovt, at håndarbejde på den måde opbygger et socialt fællesskab, der er med til give til andre. Håndarbejds-udstyr er også en super god gave til børn i alderen 7 år og opefter – Det er især sjovt hvis giveren også selv vil hjælpe med at igangsætte håndarbejds-aktiviteter.

Lad året 2018 være det år, hvor vi alle sammen giver glæde ved håndarbejde videre – lær en ven at strikke, hækle eller brodere i år. Genbrugsbutikkerne er fyldt med både håndarbejde, stoffer, linned, legetøj, lego og andre sjove ting der kan igangsætte læring både med børn og voksne.

 

 

 

URL: http://enverdenafgenbrug.dk/laer-en-ven-at-strikke/